gd-logo-blue

Communicating across borders

Erklæring om databeskyttelse

Med følgende erklæring om databeskyttelse opfylder vi vores juridiske informationspligt og pligten til at vejlede vores kunder.

Kundedata

GlobalDenmark indsamler persondata fra kunder med det formål at kunne fakturere, kommunikere med og servicere kunder.

De indsamlede oplysninger er navn, adresse, telefon og e-mail. For erhvervskunder uden for Danmark registreres endvidere momskode. På fakturaen registreres endvidere kontaktpersoner hos erhvervskunder.

Kunderne indbetaler via bankoverførsler, hvor GlobalDenmark aldrig registrerer oplysninger om kundens bankforbindelse.

Fakturaoplysningerne er registreret i bogføringsprogrammet, pt. e-conomic, som GlobalDenmark har indgået en aftale med. Denne aftale sikrer, at persondataloven overholdes, og at de persondata GlobalDenmark har indlæst i e-conomic kun bruges til ovenstående formål.

GlobalDenmark opbevarer endvidere kundeoplysninger i et CRM-system, pt. WebCRM, som GlobalDenmark har indgået en aftale med. Denne aftale sikrer, at persondataloven overholdes, og at de persondata GlobalDenmark har indlæst i WebCRM kun bruges administration af tidligere, aktuelle og potentielle kunder. Vi trækker data fra certificerede lister med henblik på markedsføring og opdatering af eksisterende kundelister

Kunderne kan til hver en tid få oplyst, hvilke oplysninger der er registreret i fakturerings- og CRMsystemet. Vi gemmer oplysningerne, så længe det er nødvendigt til det formål, dataene er blevet registreret og brugt til. Oplysningerne gemmes herefter i maksimalt 5 år. Perioden svarer til bogføringslovens krav om at gemme regnskaber og bilag i mindst 5 år. Kunder, der ikke længere er aktuelle, kan spærres/blokeres i faktureringssystemet og slettes fra CRM-systemet.

Dokumentbehandling

Alle dokumenter udført af GlobalDenmark opbevares i et med et password beskyttet lager på Dropbox via en dedikeret konto.

Oversættelsesværktøj

MemoQ er et elektronisk redskab til oversættelsesarbejdet. Dette arbejde kan indeholde persondata og personfølsomme data. GlobalDenmark har kontrakt med MemoQ, og denne leverandør efterlever Persondataforordningen. Vi er i dette tilfælde databehandlere og ikke dataansvarlige.

Kursusdeltagerlister

Lister over kursusdeltagere slettes efter maksimalt 5 år. Indtil da bruges de alene til organisering af undervisningsforløb samt opfølgning, herunder feedback, kvalitetssikring og efterfølgende tilbud på relevante kurser og workshops. Listerne indeholder kun navn og evt. e-mail adresse og telefonnummer, samt hvilket kurser der er gennemført. GlobalDenmark har desuden delvist adgang til visse kunders administrationssystemer, fx Københavns Kommune og Københavns Universitet med henblik på kursusadministration og evt. fakturering. Systemer sorterer i øvrigt under henholdsvis Københavns Kommune og Københavns Universitet. Kursister har via os mulighed for at ændre og slette persondata.

E-mails

GlobalDenmarks e-mailsystem er en Gmail Suite konto administreret af AppsPeople A/S og Google, der begge efterlever Persondataforordningen. E-mails opbevares i maksimalt 10 år hvorefter de slettes.

Nyhedsbrevsmodtagere

Nyhedsmails udsendes til kunder, der aktivt tilmelder sig nyhedsmaillisten. GlobalDenmark indsamler navn og e-mailadresse for at kunne udsende nyhedsmail. Modtagerne oplyses i hver nyhedsmail om muligheden for at afmelde sig listen.

Hjemmeside

Cookies

GlobalDenmark indsamler udelukkende cookies, der er nødvendige af tekniske årsager.

Cookies bruges til statistik og til forbedringer af brugeroplevelsen. Der oplyses om cookies første gang en bruger besøger hjemmesiden. Cookies kan umiddelbart slettes fra brugeres browser Læs mere om vores cookie-politik her.

Kursustilmeldings-modul

På hjemmesiden kan brugere registrere sig med navn, e-mail og telefonnummer. Disse data opbevares i hjemmesidens database,, som hostes hos Tangora, og bruges alene i forbindelse med kursusadministration og -opfølgning og slettes når de ikke længerere relevante, senest efter 5 år. Vi henvser i øvrigt til Tangoras privatlivspolitik. Klik her.

Analyse

GlobalDenmarks hjemmeside bruger Google Analytics til at indsamle statistik på hjemmesiden til optimering af hjemmesidens relevans for brugerne. Brugeroplysninger kan umiddelbart slettes.

Plugins

GlobalDenmark bruger "plugins” fra det sociale netværk som Twitter, Linkedin, Instagram, Facebook og YouTube. Vi henviser til disse udbyderes privatlivspolitik.


GlobalDenmark a/s

Hauchsvej 14

1825 Frederiksberg C


Tlf: 33 86 29 30

CVR: 16 21 54 81


E-mail: global@global-denmark.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

uk-flag

GlobalDenmark a/s

Hauchsvej 14

1825 Frederiksberg C


Tlf: 33 86 29 30

CVR: 16 21 54 81


E-mail: global@global-denmark.dk




Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.